Skip to product information
1 of 1

Seducelondon

Set Diamanté Eleanor

Regular price £45.00 GBP
Regular price £70.00 GBP Sale price £45.00 GBP
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Madhësia

Diamanté Eleanor Set | Stargaze

Një set i bërë përjetshëm, me dy pjesë, i punuar bukur.Mund ta stiloni për një natë apo një festival.

  • Lëkurë e Sigurt Metal: Pa plumb dhe nikel
  • Kristale speciale të prera për atë shkëlqim shtesë
  • Bërë në mënyrë etike

B MR P TOR URDHR : Ju lutemi lejoni një shtesë deri në 5 ditë pune që ajo të bëhet dhe dërgohet.

Ju lutemi vini re, ky artikull është bërë për të porositur, duke blerë këtë artikull ju pranoni politikën tonë të porosisë.Politika jonë e porosive thotë se porositë e personalizuara nuk kthehen

Ju lutemi mos spërkatni ose përdorni kimikate mbi këtë artikull pasi mund të dëmtojë ose njollosë artikullin.Përdorni vetëm një leckë të thatë.

Care information

Warm hand wash / do not iron