Kalo tek përmbajtja kryesore

Shporta juaj

Shporta juaj aktualisht është bosh.
Klikoni këtu për të vazhduar blerjet .

Politika e transportit

Ju lutemi lejoni deri në 72 orë që porosia juaj të dërgohet.

Transporti në Mbretërinë e Bashkuar

  • Transport falas standard në të gjitha porositë në MB mbi 60
  • Dorëzimi i ditës tjetër (MB) - Duhet të porositni para orës 14:00 - 7,10
  • Standard: 2 nd nënshkruar për - £ 2,99 (2-3 ditë pune)
  • 1 st Class nënshkruar për - £ 3.70 (1-3 ditë pune)

Hampers: Nënshkruar për

Standard: 5,20 £

Klasa e parë: 6,00 £

Dita tjetër: 6,90 £

Ndërkombëtare: 16.00

Transport ndërkombëtar

  • Shpenzimet ndërkombëtare të transportit do të ndryshojnë për vende të ndryshme.
  • Për porositë ndërkombëtare të transportit tarifa është 10,99 £

Transporti i shprehur falas dhe me zbritje aktualisht nuk është i disponueshëm për porositë ndërkombëtare.

Informacion shtese

Për të gjitha vendet jo-anëtare të BE-së ekziston mundësia që të duhet të paguani për doganat

Seduce Ltd nuk është përgjegjës për asnjë doganë / detyrë që mund të shtohet në porosinë tuaj nga vendi pritës.

Sapo parcela juaj të mbërrijë në vendin tuaj, parcela juaj mund të mbahet nga dogana ndërmjet 1 dite - 4 javë