Kalo tek përmbajtja kryesore

Shporta juaj

Shporta juaj aktualisht është bosh.
Klikoni këtu për të vazhduar blerjet .

Politika e privatësisë

Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si informacioni juaj personal mblidhet, përdoret dhe ndahet kur vizitoni ose bëni një blerje nga seducelondon.com ("Faqja").

Informacione personale që mbledhim
Kur vizitoni Faqen, ne automatikisht mbledhim informacione të caktuara në lidhje me pajisjen tuaj, duke përfshirë informacione në lidhje me shfletuesin tuaj të internetit, adresën IP, zonën kohore dhe disa nga cookies që janë instaluar në pajisjen tuaj.Për më tepër, ndërsa ju shfletoni Faqen, ne mbledhim informacione në lidhje me faqet individuale të internetit ose produktet që ju shikoni, cilat faqe në internet ose termat e kërkimit ju referuan në Faqe dhe si informacione se si ndërveproni me Faqen.Ne i referohemi këtij informacioni të mbledhur automatikisht si "Informacioni i Pajisjes".

Ne mbledhim informacionin e pajisjes duke përdorur teknologjitë e mëposhtme:
- "Cookies" janë skedarë të dhënash që vendosen në pajisjen ose kompjuterin tuaj dhe shpesh përfshijnë një identifikues unik anonim.Për më shumë informacion në lidhje me cookies, dhe si të çaktivizoni cookies, vizitoni http://www.allaboutcookies.org.
- "Skedarët e regjistrimit" ndjekin veprimet që ndodhin në Sajt dhe mbledhin të dhëna duke përfshirë adresën tuaj IP, llojin e shfletuesit, ofruesin e shërbimit të Internetit, faqet referuese / dalëse dhe vulat e datës / kohës.
- "Beacons Web", "tags" dhe "pixels" janë skedarë elektronikë të përdorur për të regjistruar informacione në lidhje me mënyrën se si ju shfletoni Faqen.

Për më tepër kur bëni një blerje ose përpiqeni të bëni një blerje përmes Faqes, ne mbledhim informacione të caktuara nga ju, duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, informacionin e pagesës (përfshirë numrat e kartës së kreditit

Kur flasim për "Informacionin Personal" në këtë Politikë të Privatësisë, do të flasim si për Informacionin e Pajisjes ashtu edhe për Informacionin e Rendit.

Si i përdorim informacionet tuaja personale?
Ne përdorim Informacionin e Rendit që ne zakonisht mbledhim për të përmbushur çdo porosi të vendosur përmes Faqes (duke përfshirë përpunimin e informacionit tuaj të pagesës, rregullimin e transportit dhe sigurimin e faturave dhe / ose konfirmimeve të porosisë).Për më tepër, ne përdorim këtë informacion Rendi për:
- komunikoni me ju;
- Ekranizoni porositë tona për rrezik të mundshëm ose mashtrim; dhe
- Kur jeni në përputhje me preferencat që keni ndarë me ne, ju sigurojmë informacione ose reklama në lidhje me produktet ose shërbimet tona.

Ne përdorim Informacionin e Pajisjes që mbledhim për të na ndihmuar të zbulojmë për rrezik të mundshëm dhe mashtrim (në veçanti, adresën tuaj IP) dhe më përgjithësisht për të përmirësuar dhe optimizuar Faqen tonë (për shembull, duke gjeneruar analiza se si klientët tanë shfletojnë dhe ndërveprojnë me të Faqen, dhe për të vlerësuar suksesin e fushatave tona të marketingut dhe reklamave).


Ndarja e informacionit personal
Ne ndajmë informacionin tuaj personal me palë të treta për të na ndihmuar të përdorim informacionin tuaj personal, siç përshkruhet më sipër.Për shembull, ne përdorim Shopify për të furnizuar me energji dyqanin tonë në internet - ju mund të lexoni më shumë rreth asaj se si Shopify përdor Informacionin tuaj Personal këtu: https://www.shopify.com/legal/privacy.Ne gjithashtu përdorim Google Analytics për të na ndihmuar të kuptojmë se si klientët tanë përdorin Faqen - ju mund të lexoni më shumë rreth asaj se si Google përdor Informacionin tuaj Personal këtu: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.Gjithashtu mund të hiqni dorë nga Google Analytics këtu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Së fundmi, ne gjithashtu mund të ndajmë Informacionin tuaj Personal për t'u përputhur me ligjet dhe rregulloret në fuqi, për t'iu përgjigjur një thirrjeje, urdhër kërkimi ose kërkese tjetër të ligjshme për informacionin që marrim, ose për të mbrojtur ndryshe të drejtat tona.

Reklama e sjelljes
Siç përshkruhet më sipër, ne përdorim Informacionin tuaj Personal për t'ju ofruar reklama në shënjestër ose komunikime të marketingut që ne besojmë se mund t'ju interesojnë.Për më shumë informacion në lidhje me mënyrën se si funksionon reklamimi i synuar, mund të vizitoni faqen arsimore të Reklamimit në Rrjetin e Iniciativës ("NAI") në http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-it-work.

Ju mund të hiqni dorë nga reklamat e synuara duke përdorur lidhjet më poshtë:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonime
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Për më tepër, ju mund të hiqni dorë nga disa prej këtyre shërbimeve duke vizituar portalin e zgjedhjes së Aleancës Digital Advertising, në: http://optout.aboutads.info/.

Mos gjurmo
Ju lutemi vini re se ne nuk i ndryshojmë mbledhjet e të dhënave dhe praktikat e përdorimit të Faqes tonë kur shohim një sinjal Mos Ndjek nga shfletuesi juaj.

Të drejtat tuaja
Nëse jeni një banor evropian, ju keni të drejtë të keni qasje në informacionin personal që ne mbajmë për ju dhe të kërkoni që informacioni juaj personal të korrigjohet, azhurnohet ose fshihet.Nëse dëshironi ta ushtroni këtë të drejtë, ju lutemi na kontaktoni përmes informacionit të kontaktit më poshtë.

Për më tepër, nëse jeni një rezident evropian, ne vërejmë se ne jemi duke përpunuar informacionin tuaj në mënyrë që të përmbushim kontratat që mund të kemi me ju (për shembull nëse bëni një porosi përmes faqes në internet), ose përndryshe për të ndjekur interesat tona të ligjshme të biznesit të renditura më sipër.Për më tepër, ju lutemi vini re se informacioni juaj do të transferohet jashtë Evropës, përfshirë Kanadanë dhe Shtetet e Bashkuara.

Ruajtja e të dhënave
Kur të bëni një porosi përmes Sajtit, ne do të ruajmë Informacionin tuaj të Rendit për të dhënat tona, përveç dhe derisa të na kërkoni të fshini këtë informacion.

Ndryshimet
Ne mund ta azhurnojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here në mënyrë që të reflektojmë, për shembull, ndryshime në praktikat tona ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore.

Na kontaktoni
Për më shumë informacion në lidhje me praktikat tona të privatësisë, nëse keni pyetje, ose nëse dëshironi të bëni një ankesë, ju lutemi na kontaktoni me e-mail në info@seducelondon.com ose me postë duke përdorur detajet e dhëna më poshtë:

Seducelondon
[Re: Zyrtari i Pajtueshmërisë së Privatësisë]