Kalo tek përmbajtja kryesore

Shporta juaj

Shporta juaj aktualisht është bosh.
Klikoni këtu për të vazhduar blerjet .

Politika e rimbursimit

Ne kemi një politikë kthimi 14-ditore, që do të thotë që ju keni 14 ditë pasi të keni marrë artikullin tuaj për të kërkuar kthimin.

Të gjitha rimbursimet lëshohen përmes kreditit të dyqanit (Seduce Gift Card).

Për të qenë i kualifikuar për një kthim, artikulli juaj duhet të jetë në gjendjen origjinale që e keni marrë, i palodhur dhe brenda në paketimin origjinal.Nëse do të ndiejmë se shiritat e higjienës janë hequr ose janë manipuluar.Ne do të refuzojmë rimbursimin tuaj për shkak të higjienës.

Për të filluar një kthim, mund të na kontaktoni në infoseducelondon@gmail.com.Nëse kthimi juaj pranohet, ne do t'ju dërgojmë udhëzime se si dhe ku ta dërgoni paketën tuaj.Artikujt që na dërgohen pa kërkuar më parë kthimin nuk do të pranohen.

Kthimi duhet të na arrijë brenda 14 ditëve nga data e marrjes së porosisë.Seduce nuk është përgjegjës për kthimin e parcelës, ne rekomandojmë që të përdoret një shërbim i nënshkruar ose i gjurmuar.

Porosi luksoze - porosi

Gama jonë luksoze / penguese është me porosi, prandaj nuk do të ketë rimbursim ose shkëmbim të disponueshëm

Ju gjithmonë mund të na kontaktoni për çdo pyetje kthimi në infoseducelondon@gmail.com.

Seduce nuk është përgjegjës për tarifat e personalizuara kur kthen një artikull, artikulli mund të refuzohet dhe t'i kthehet dërguesit ose tarifat do të zbriten nga rimbursimi fillestar.

Shitje sendesh

Për fat të keq ne nuk ofrojmë rimbursime ose shkëmbime për artikujt tonë të shitjes.


Dëmet dhe çështjet

Çdo artikull është bërë me dorë dhe zbukuruar me dorë dhe ne krenohemi shumë për të siguruar që asnjë urdhër të mos përmbushet me ndonjë defekt, aq më parë.


Ju lutemi inspektoni porosinë tuaj pas pritjes dhe na kontaktoni menjëherë nëse artikulli është i dëmtuar, i dëmtuar ose nëse merrni artikullin e gabuar, në mënyrë që ta vlerësojmë çështjen dhe ta bëjmë atë të duhur.


Përjashtime / sende të pakthyeshme


Disa lloje të artikujve nuk mund të kthehen:

  • Të brendshme (brekë)
  • Produkte të personalizuara (të tilla si porosi speciale ose sende të personalizuara)
  • Hampers
  • Mallra të kujdesit personal (të tilla si produkte bukurie).
  • Sende Shitje.Të gjithë artikujt e shitjes janë shitje përfundimtare.

Fatkeqësisht nuk jemi në gjendje të përpunojmë anulimet pasi të jetë vendosur porosia.

Shkëmbimet


Për fat të keq aktualisht nuk ofrojmë një shërbim shkëmbimi.Ne kërkojmë falje për shqetësimet e shkaktuara


Rimbursimet


Ne do t'ju njoftojmë pasi të kemi marrë dhe inspektuar kthimin tuaj dhe do t'ju njoftojmë nëse rimbursimi është aprovuar apo jo.Nëse miratohet, do të rimbursoheni automatikisht në një Kartë Dhuratë SEDUCE e cila do t'ju dërgohet me email.