Skip to product information
1 of 4

Seducelondon

Trajto veten Hamper

Regular price £65.00 GBP
Regular price £80.00 GBP Sale price £65.00 GBP
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Seti për të brendshme femrash
Madhësia

Silleni veten Hamper!

Kjo pengesë përfshin një komplet të brendshëm të zgjedhjes suaj, rroba për fytyrën, produkte të vetë-kujdesit, x2 skrunchies, një pellush të bukur të vogël, çokollatë të zgjedhur nga ju (specifikoni në arkë), stoli kompliment nga gvilty (me vlerë deri në 50).

Nëse dëshironi një shënim të personalizuar, ju lutemi shkruani këtë në arkë

Ju lutemi vini re: Kjo pengesë nuk kthehet dhe nuk këmbehet

Care information

Warm hand wash / do not iron