Skip to product information
1 of 2

Seducelondon

Braletë Elena argjendi

Regular price £60.00 GBP
Regular price £60.00 GBP Sale price £60.00 GBP
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Madhësia

Elena, Drita.

Braleta jonë Elena është një pjesë e përjetshme.Mund ta stiloni për një ngjarje ose ta zbukuroni me xhinse dhe xhaketë dhe do të shkoni.

  • Lëkurë e Sigurt Metal: Pa plumb dhe nikel
  • Kristale speciale të prera për atë shkëlqim shtesë
  • Bërë në mënyrë etike

B MR TO P TOR URDHR : Ju lutemi lejoni një shtesë deri në 7 ditë pune që ajo të bëhet dhe të dërgohet.

Ju lutemi vini re, ky artikull është bërë për të porositur, duke blerë këtë artikull ju pranoni politikën tonë të porosisë.Politika jonë e porosive thotë se porositë e personalizuara nuk kthehen

Ju lutemi mos spërkatni ose përdorni kimikate mbi këtë artikull pasi mund të dëmtojë ose njollosë artikullin.Përdorni vetëm një leckë të thatë.

Care information

Warm hand wash / do not iron