Skip to product information
1 of 3

Seducelondon

Set Lulè Roze

Regular price £10.00 GBP
Regular price £25.00 GBP Sale price £10.00 GBP
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Sutjena
Të brendshme

Rozë trëndafili Lulè Bra & Briefs


Përshkrim

Seti ynë Lulè është dizajnuar me dantella të pasuruara, kështu seti ju sjell komoditetet më dekadente të kombinuara me tipare luksoze të cilave nuk mund t’i rezistoni.Prodhimet e buta të dantellave dhe një formë zhytëse e bëjnë këtë model të dallohet në mesin e gamës sonë premium.

Materiali

Kupa: 88% Poliamide 12% Spandex

Ana: 84% Poliamide 16% Spandex

Larje e ngrohtë e duarve / mos hekurosni

Udhëzuesi i madhësisë:

Sutjena (MB dhe SH.B.A.) BE-ja Busti i sipërm (CM) Nën Bust (CM)
32A 70A 80 68-72
32B 70B 82.5 68-72
32C 70C 85 68-72
32D 70D 87.5 68-72
34A 75A 85 73-77
34B 75B 87.5 73-77
34C 75C 90 73-77
34D 75D 92.5 73-77
36A 80A 90 78-82
36B 80B 92.5 78-82
36C 80C 95 78-82
36D 80D 97.5 78-82
38C 85C 100 83-87
38D 85D 102.5 83-87


Politika e kthimit

Ne kemi një politikë kthimi 14-ditore, që do të thotë që ju keni 14 ditë pasi të keni marrë artikullin tuaj për të kërkuar kthimin.

Të gjitha rimbursimet lëshohen përmes kreditit të dyqanit (Seduce Gift Card).

Për të qenë i kualifikuar për një kthim, artikulli juaj duhet të jetë në gjendjen origjinale që e keni marrë, i palodhur dhe brenda në paketimin e tij origjinal.Nëse do të ndiejmë se shiritat e higjienës janë hequr ose janë manipuluar.Ne do të refuzojmë rimbursimin tuaj për shkak të higjienës.

Shihni politikën tonë të rimbursimit për më shumë informacion.

% 20% 20Të gjitha% 20thimbursimet% 20 janë% 20 lëshuar% 20via% 20store% 20kreditë% 20 (josh% 20 dhuratë% 20 kartë).% 20% 20Të% 20be% 20 i pranueshëm% 20for% 20a% 20kthimi,% 20% juaj% 20%% duhet% 20be% 20in% 20% 20origjinal% 20kusht% 20 që% 20 ju% 20pranoni% 20it%% 20%% 20%% 20%% 20%% % 20origjinale% 20paketim.% 20Nëse% 20nd% 20do të ndjehemi% 20 higjiena% 20stripat% 20kanë% 20bën% 20të marrë 20%% 20or% 20tampered% 20 me.% 20Ne% 20 do% 20decline% 20% juaj% 20 refund% 20pagimi% 20to% 20hygiena.% 20% 20% 20Shikoni% 20%% refund% 20policy% 20for% 20more% 20informacion.% 20https: //seducelondon.com/policies/refund-policy % 20 "> https://seducelondon.com/policies/refund-policy

Care information

Warm hand wash / do not iron