Skip to product information
1 of 2

Seducelondon

Pengoni rastin

Regular price £35.00 GBP
Regular price £45.00 GBP Sale price £35.00 GBP
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Rasti
Cokollate

Trajtojeni dikë me pengesa të përsosura të mbushura me asgjë tjetër përveç trajtimeve.

Hamper përfshin:

 • Një kuti me çokollatë sipas zgjedhjes suaj
 • Një kartë (specifikoni mesazhin në arkë)
 • Kon i ëmbël (hallall / i përshtatshëm për vegjetarianët)
 • Djegësi i vajit
 • 6 mini shkrihet dylli rrethor
 • Ledhatim pelushi
 • 3 buqeta me trëndafila të bardhë
 • 1 gotë shampanjë
 • Peshqir i mbështjelljes së kokës
 • 1 Scrunchie (punuar me dorë)
 • 1 Balsam Buzësh
 • 1 dhuratë misterioze (stoli)

Ju lutemi na tregoni nëse dëshironi një shënim shtesë të personalizuar.

Ju lutemi vini re: Kjo pengesë nuk kthehet dhe nuk këmbehet

Care information

Warm hand wash / do not iron