Kalo tek përmbajtja kryesore

Shporta juaj

Shporta juaj aktualisht është bosh.
Klikoni këtu për të vazhduar blerjet .

Zinxhiri i trupit Iridescent

Një pjesë e mahnitshme trupi të cilën mund ta stiloni për një parti në pishinë ose një festival.

  • Lëkurë e Sigurt Metal: Pa plumb dhe nikel
  • Kristale speciale të prera për atë shkëlqim shtesë
  • Bërë në mënyrë etike

B MR TO P TOR URDHR : Ju lutemi lejoni një shtesë deri në 3 ditë pune që ajo të bëhet dhe dërgohet.

Ju lutemi vini re, ky artikull është bërë për të porositur, duke blerë këtë artikull ju pranoni politikën tonë të porosisë.Politika jonë e porosive thotë se porositë e personalizuara nuk kthehen

Ju lutemi mos spërkatni ose përdorni kimikate mbi këtë artikull pasi mund të dëmtojë ose njollosë artikullin.Përdorni vetëm një leckë të thatë.

Shperndaje kete

Pin