Skip to product information
1 of 1

Seducelondon

Karta e Dhuratës

Regular price £10.00 GBP
Regular price Sale price £10.00 GBP
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Titulli

Bëni pazar për dikë tjetër, por nuk jeni i sigurt se çfarë t'i jepni?
Jepuni atyre dhuratën e zgjedhur me një kartë dhuratë Seducelondon.

Kartat e dhuratave dorëzohen me email dhe përmbajnë udhëzime për t'i përdorur ato në arkë.
Kartat tona të dhuratave nuk kanë tarifa shtesë të përpunimit.

Care information

Warm hand wash / do not iron